Building Machines / Dienstleistungen / Kundendienst / Vzdrževanje

Vzdrževanje

Vzdrževanje

Učinkovito servisiranje – zanesljivo vzdrževanje

Kuhnovi kupci se lahko vedno zanesejo na prvovrstno servisiranje. Popravila in vzdrževalna dela opravimo hitro in na vrhunski strokovni ravni. Na terenu in v Kuhnovih delavnicah. Če pride do težav med uporabo rovokopačev na gosenicah, nakladalnikov na kolesih, hidravličnih bagrov in drugih gradbenih strojev, vam lahko po zaslugi Kuhnove goste mreže servisnih postaj naš serviser hitro pride na pomoč.

Maksimalne delovne karakteristike

Za zagotovitev maksimalnih delovnih karakteristik in učinkovitosti vaše strojne opreme je še zlasti pomembno stalno spremljanje parametrov motorja in hidravlike. Zato smo razvili storitev »PM Clinic Service«, ki obsega paleto testov, ki se redno izvajajo na 500 ur.

Storitev PM Clinic vam natančno pove, da je npr. potreben remont motorja ali da hidravlična črpalka začenja slabše delovati. Preventivno boste obveščeni o težavah, malih in velikih, kar vam bo pomagalo izogniti se dragim okvaram. Strojna oprema Komatsu ima lahko tovarniško vgrajene vmesnike za storitve PM Clinic, tako da je lahko celotni program testov opravljen v približno eni uri.

 

Natančna diagnostika

Storitve PM Clinic opravljajo usposobljeni Kuhnovi strokovnjaki s pomočjo napredne diagnostične opreme. Serviserji priporočajo pregled v okviru servisa po prvih 500 urah delovanja. Ta pregled zagotovi našim serviserjem pomembne podatke o nastavitvah vašega stroja in omogoči nastavljanje optimalne učinkovitosti.