Building Machines / Rezervni deli

Rezervni deli

Rezervni deli

Originalni nadomestni deli Komatsu

Z nakupom originalnih nadomestnih in obrabnih delov Komatsu podaljšujete življenjsko dobo gradbenih strojev. To vam pomaga ohraniti vrednost naložbe v stroj in ohraniti njegovo produktivnost skozi vsa leta

Najbogatejša ponudba

Komatsu je edini proizvajalec, ki lahko ponudi kompleten program originalnih nadomestnih delov enake ali celo izboljšane kakovosti za strojno opremo Komatsu. Pa naj gre za podvozja, filtre, pogonske jermene, cevi ali o-tesnila: Nadomestni deli Komatsu so na voljo vsak trenutek in zagotavljajo najboljšo možno zaščito za gradbene stroje.

 

Boljši od originalnih

Komatsu vsak del v svojem programu razvije skrbno in natančno po zahtevah toleranc stroja. Originalni nadomestni deli Komatsu so bodisi povsem enaki originalnim delom ali celo še bolj usklajeni z zahtevami stroja kot originalni deli. Uporaba novih tehnologij in materialov pomeni, da uživate prednosti inovacij.

 

Najvišja raven zanesljivosti

Strojna oprema Komatsu je pojem najvišje zanesljivosti tudi v najzahtevnejših obratovalnih pogojih. Vsak del stroja deluje brezhibno in usklajeno z vsemi drugimi deli ter dosega dolgo življenjsko dobo. Če uporabljate originalne nadomestne in obrabne dele Komatsu, lahko zanesljivost stroja še povečate.

 

Gospodarnejši pristop

Na kratek rok vam lahko sicer cenejši »nadomestki« in »enakovredni deli« prihranijo denar, sčasoma pa vam zelo povečajo skupne stroške. Originalni nadomestni in obrabni deli Komatsu so na voljo vsak trenutek, poleg tega pa z vidika kakovosti predstavljajo gospodarnejšo izbiro. Vašemu gradbenemu stroju zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.