Building Machines / Dienstleistungen / Kundendienst / Metoda analize olja (KOWA)

Metoda analize olja (KOWA)

Metoda analize olja (KOWA)

Prihranki na osnovi analiz vode in olja

Motorji, prenosni sistemi in hidravlika gradbenih strojev so vsak dan izpostavljeni ekstremnim obremenitvam. Obraba pa ima lahko hude posledice. Za lažje pravočasno odkrivanje in preprečevanje s tem povezanih okvar smo razvili metodo analize olja KOWA: Komatsu Oil Wear Analysis.

Metoda KOWA s podrobnimi analizami vzorcev olj zagotavlja podjetju gotovost, da posamezni sestavi stroja delujejo brez napak.

 


Analize olja ščitijo gradbene stroje

Metoda KOWA je nenadomestljiva za pravočasno ugotavljanje napak in nevarnosti poškodb stroja. Testni rezultati so v tem smislu zelo dragoceni. Nečistoče v olju so lahko znak zamašenih filtrov ali puščanja. Odvzemanje vzorcev je zelo preprosto. Priročni komplet za vzorčenje omogoča hiter in gospodaren odvzem vzorcev. Pridobite pa tudi natančnejši vpogled v delovne karakteristike rabljenega olja. Redne analize olj ščitijo vaše stroje. Redno vodena dokumentacija vzdrževanja pa zagotavlja strojem višjo odprodajno vrednost.

 

Izkoristite prednosti

Po opravljeni analizi boste od našega laboratorija prejeli rezultate po faksu ali po elektronski pošti. Rezultate si lahko ogledate tudi na naši posebni, s kodo zaščiteni spletni strani: www.komatsu-kowa.com. Rezultati testov omogočajo optimizacijo vzdrževanja in drugega planiranja v zvezi z vašimi stroji. Zlasti pri velikih strojnih parkih nudi metoda KOWA vrsto prednosti.