Building Machines / Dienstleistungen / Ersatzteile / Maziva

Maziva

Maziva

Originalna maziva Komatsu

Kuhn kupcem dobavlja visokokakovostna maziva, delovne tekočine in napredna hladiva za motorje, zavore in hidravlične sisteme gradbenih strojev.

Hladilne tekočine

Hladilne tekočine Komatsu so namenjene za litoželezne in aluminijaste motorje ter za aluminijaste hladilnike ali hladilnike iz aluminija in medi. Uporabljajo se zlasti v sodobnih motorjih, ki zahtevajo učinkovito omejevanje temperatur. Hladilne tekočine so zaščitene pred zmrzovanjem do –40 °C.

 

Motorna olja

Motorna olja so razvita posebej za gradbene stroje in za goriva z nizko vsebnostjo žvepla. Primerna so za celotno območje obratovalnih temperatur.

 

Hidravlično olje

Hidravlična olja, razvita posebej za hidravlične sisteme Komatsu, zagotavljajo odlično zaščito pred obrabo in so primerna tudi za zelo visoke temperature.

 

Olje za prenosne sisteme

Olja za prenosne sisteme so razvita posebej za vozne pogonske sisteme, pogone prekucnikov, krmilne sisteme in osna gonila. Primerna so tudi za obračalne mehanizme in hidravlično opremo.

 

Mazivo za mokre zavore

So odlična izbira za diferenciale in večkolutne zavore. Zavorne tekočine Komatsu so primerne tudi za prenosne sisteme, hidravliko in servokrmilne sisteme industrijskih in kmetijskih strojev.